Sunday, 13 September 2015

SM SSM Award September 2015

On 12 September 2015 SM SSM Award was held at Wisma MCA Ampang..

Penganugerrahan ini khas untuk meraikan penerima anugerah bagi Sale Manager yang membuat sale sebanyak RM20,000 dan Senior Sale Manager, RM60,000 sale terkumpul dalam kumpulan masing-masing...

Penganugerahan ni diadakan dua tahun sekali oleh Sahajidah Hai O Marketing demi menunjukkan rasa berbesar hati atas usaha masing-masing. Dalam setahun lebih 5 anugerah diadakan oleh syarikat SHOM termasuk 2 kali setahun trip melancong secara PERCUMA!

Memang bukan calang-calang syarikat dapat bagi servis macam ni. Memang rugi kalau tak ambil peluang jadi part of the team..

Here, all achievers from Awesomazing Team. 
A big congratulations to all!!


Ini pula achievers dari team Efah sendiri. Alhamdulillah and a big congratulation to all!


Sale Manager Nazihah Abu from ipoh. My junior in study and now becomes my partner in business. Alhamdulillah congrats sayangku Gie yang sangat gorgeous dari Sarawak ni..


Next is Sale Manager Siti Marianah under Manja Team. Seorang yang sangat cekal dan bulat hati dengan pemimpin. Alasan dan cabaran letak tepi untuk sama-sama berjaya dalam business.


Here Sale Manager Siti Nur Aradiah from Johor. Also my junior in study. Pakar Premium Beautiful sebab set Ara sold semua dalam masa kurang sebulan. Congrats darling! 


Here Sale Manager Siti Haslina. Memang salute dengan Kak Lin sebab bermula dengan sekotak Marine Essence Beauty Bar but now complete RM20,000 sales. A big congrats!!

And here pose cun melecun Awesoamzing Team together with HBO team..


Efah just boleh jealous kan diri di rumah sebab tak dapat sama-sama sambut kejayaan business partners disebabkan faktor kesihatan.

Biasa la dah hujung-hujung pregnancy ni kaki semakin bengkak bak bom so kita rest kat rumah jela. Next award wajib ada sama-sama. 

Apa pun congratulations pada semua!!

Tanpa langkah pertama, tak akan ada langkah seterusnya. So jangan takut untuk memulakan langkah tersebut!

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...