Sunday, 27 September 2015

What I feel to be a mom!

Today 27 September 2015, I officially 37 weeks pregnant. Just 3 weeks more to go. Yes, I'm very excited it hug and kiss my baby but I'm nervous and scare to give a birth at the same times!!

My face, feet and hand semakin membengkak dengan jayanya. Muka makin sembam. Setiap kali jumpa orang mesti kata dah tak lama nak beranak sebab perut dah jatuh. My mom also said that. Terus jadi lagi nervous. Counting days ja sekarang ni. Baju baby and maknya untuk ke hospital dah ada dalam bonet kereta. Barang baby ketika pantang pun dah siap pack elok2 dalam kotak, sedia diangkut balik ke kampung ja sebab Ifa pantang di Perlis.

Start semalam dah susah nak tidur. Selalu Ifa ni tak da masalah langsung untuk tidur. Terus lelap ja kalau letak kepala. Nasib baik ada Biovelocity Sleep Mate membantu mudahkan tidur and tidur lena sampai pagi. Maklum lah badan dah jadi muatan berat. Current weight almost 60kg!! Ya Allah berat kan! Sungguh2 tak sabar untuk pakai balik Premium Beautiful. Rasa sangat la kembang sekarang ni.

Apa pun tetap happy sebab Allah bagi peluang rasa nikmat ni. Baby dok geletek setiap hari. Gerak kuat2 macam main bola dalam perut. Main acah2 dengan abi, sembunyi kalau Abi nak pegang dia. Alhamdulillah syukur sangat. Semoga orang yang masih menunggu saat2 ni dikurniakan rezeki baby dengan cepat. Aminnnn....

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...