Friday, 2 October 2015

Peluang Buat 'Duit Tepi' (Side Income)

Hai everyone... I'm calling for those interested to make side income with me.. especially.....

Suri Rumah??
Students??
Fresh graduates??

Siapa kata mereka tak boleh buat 'duit tepi'.. Boleh sangat...

Dengan bisnes ni mereka berpeluang dapat duit lebih dan siap dapat payslip lagi dari company... Kalau yang bekerja nak join this business pun sangat sangat dialu-alukan sebab bisnes ni terbuka kepada semua golongan. Syarat mesti berumur 18 tahun dan keatas saja. Yang lain tiada syarat..

Anda boleh jadi tokey Kopi Kuat, Sabun Hijau, Baju Dalam Superb atau Tilam Kuat... Nak jadi tokey kecantikan pun boleh. Pilih ja mana yang suka..

Dengan bisnes ni boleh dapat extra income sampai RM600-RM1,000 tau!!

Jual secara offline dan online. Book your time with me.. Tak lama pun just bagi masa sejam-2 jam. At least dapat extra RM600 sebulan sapa nak bagi kan.. Nak lebih sampai RM5,000 pun boleh!

Kat bawah ni ada pilihan pelbagai produk yang syarikat tawarkan...

Marine Essence Series : 
Marine Essence Beauty Bar, Marine Essence Shampoo and Body Wash
Mineral Coffee

Biovelocity Sleep Mate

Cozuma Lipstik

Garlic


Cozuma CC Cream

Premium Beautiful

Ni pulak contoh payslip yang anda bakal dapat dari company Sahajidah Hai O Marketing.. 

Seronok kan buat 'duit tepi' ja tapi boleh dapat lebih sebulan gaji..



Apa lagi anda dapat??
=> Pakej Melancong PERCUMA 2 kali setahun.. (current travel package : OSAKA!!)
=> Reward dari leader
=> Award dari company
=> Payslip dari company ( boleh digunakan di bank untuk pembelian kereta atau rumah sebab company sangat kukuh!)

Buat biasa-biasa, hasilnya biasa. Kalau buat luar biasa pasti dapat hasil berganda dan luar biasa.. Sebab dalam bisnes ni gaji kita yang tentukan. Company hanya bagi slip kosong..

Macam mana nak buat? 

Jom set masa 2 jam saja dengan Ifa. And Ifa akan tunjuk cara.

Mudah saja.. Tak perlu ketuk pintu rumah orang, tak perlu susah payah cari orang.
Semuanya hanya digujung jari dan ada cara...

Nak ke tak nak???

Tanya diri anda..

Kalau nak, whataspp Ifa ok.

Efah Mustaffa
013-4347079

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...