Monday, 28 December 2015

Promosi Cozuma CC Cream

Promosi Cozuma CC Cream besar-besaran..

Hanya RM120 untuk 50GRAM!!

dan

RM15 untuk TRIAL SET!

Ramai yang dah cuba Cozuma CC Cream ni dan ramai lagi yang masih ragu dan sangsi takut tak sesuai dengan kulit. 

So kenapa tak cuba trial set dahulu?? 

Sebelum ni Ifa jual harga RM35 untuk satu bekas kecil, harga pasaran sampai RM40!

Tapi sekarang harga Cozuma CC Cream untuk trial set ni merudum jatuh hingga RM30 sahaja!

Harga istimewa ni untuk semua sebab Ifa sendiri jatuh hati dengan Cozuma CC Cream ni so Ifa nak semua orang boleh cuba. Rugi kalau tak try dulu. RM30 jaaaaa... Sangat murah tau


Wajib grab sebab kesan sangat best dan murah of course! Kalau dah serasi boleh terus grab satu tiub 50 gram. RM120 ja.. Kalau biasa RM127 tau... Tahan sampai 6 bulan so sangat berbaloi. 

Pakai Cozuma CC Cream ni tak pakai bedak pun boleh. Kalut-kalut nak pergi kerja pun senang sebab mudah disapu dan diratakan. Senang jugak dicuci untuk solat. Sebab tu Ifa kata wajib cuba!

Jom tengok semua testimoni CC Cream yang mendapat tempat dihati semua orang.









For booking and inquiry, contact me now..

Bagi sesiapa yang nak COD (cash on delivery), kawasan yang kami cover adalah di Sungai Petani, Kedah dan kawasan berdekatan atau di Arau Perlis atau kawasan berdekatan. Penang pun boleh jika pembelian lebih dari 1 tiub.

Whatsapps / Telegram / SMS
013-4347079




AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...