Friday, 8 January 2016

Kebaikan Pil atau Herba Maharani

Kali nie nak cerita tentang MAHARANI? Tahu tak apa itu HERBA MAHARANI??

Rugi sungguh kalau tak merasai kehebatan herba Maharani ni. Ifa mengaku dah jadi pengguna TEGAR! Sebabnya sebelum kahwin dah consume, lepas kahwin dan sekarang lepas bersalin dan berpantang still consume Pil Maharani dengan jayanya... Dah 5 tahun lebih bersam Pil Maharani tau.. 

MAHARANI ni adalah herba yg TERBAIK!!!
Kenapa kata begitu.. Sebab dah ramai testimoni yg ada.

 Jom!! kita kongsi "Apa itu Maharani" 

“Herba Maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja" (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain).
Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas. Banyak kelebihan pil maharani ni. Ni Ifa kongsikan sedikit..


TESTIMONI: 1 
Saya dah cuba makan.. tapi saya ambil dos yg sedikit. Hanya ambil 10 biji pagi & 10 biji mlm (tapi kekadang waktu malam saya selalu skip ambil ubat). Sebab saya tak pernah ambil sebarang jamu sebelum ni. So saya tak berani utk ambil dgn kuantiti yg banyak. but so far, walaupun ambil dgn dos yg kecil... Kesannya amat positif. Terutama dari segi keputihan. Mula2 makan saya tak rasa -apa-apa.. Dah 3-4 hari ambil, Alhamdulillah... Bila dah nak habis sekotak ni, saya dah tak alami masalah keputihan lagi.. Syukur sesangat.. Sebelum ni memang teruk gila...
  
TESTIMONI: 2
Pil ni memang bagus saya sendiri dah makan 3 kotak. First trial memang badan rasa sengal-sengal tapi sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, kalau balik ofis takde lagi rasa penat or mengantuk. Memang sesuai jadikan pil ni supplement terutama wanita yg ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sangat2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sebab dulu kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu lagi yg penting pil ni memang boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikannya!!!

TESTIMONI : 3
Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.  Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.  Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

TESTIMONI : 4
Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi & 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia buat check up..Alhamdulillah positif! Yang paling mengharukan,di samping nak hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga...

 TESTIMONI: 5
Cerita seorang rakan yg memang amalkan makan Maharani sebagai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 10 biji pagi & 10malam, kakinya dah tak bisa-bisa lagi....

TESTIMONI:6
Saya nak kongsi pengalaman dgn u all pasal maharani nih…xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang…mula2 my sister in-law yg offer kat i…i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan…dan i pun ask my family semua try…dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan…pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba…lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan… adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur…i bagi dia try…alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin…kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni…dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan…haid bulanan dia makin hari makin kurang…dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa…mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya…thats y i nak kongsi ngan u all semua…

Ni antara testimoni Pil Maharani yang bergambar pulak. Kalau still tak percaya, memang rugi sangat! 

Pil Maharani bantu untuk mengandung



Pil Maharani juga membantu dalam projek memikat hati suami.. Macam mana?? Cuba dulu sekotak, nanti tengok apa kata suami..






Pil Maharani membantu mengurangkan dan menghilangkan keputihan



Pil Maharani membantu melancarkan period dan menjadikan period teratur. No skip tiap-tiap bulan dah..








Pil Maharani juga membantu menghilangkan senggugut



Pil Maharani membantu mengeluarkan darah nifas dan membuatkan badan lebih ringan dan bertenaga.


**Semua testimoni atas jasa encik Google. Credit to TDC, The Diamond Circle, GLAM 

Bagi sesiapa yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, pil ni memang khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon.. Ia juga membetulkan aliran darah.. Antara fungsi-fungsi yang dapat membantu bagi mendapatkan zuriat. Dinasihatkan untuk mengamalkan pil ini selama sekurang-kurangnya 4-5 bulan bagi mengetahui tahap kesesuaiannya.. In Shaa Allah bagi yang sesuai.. Dengan izin Allah akan mengandung dalam tempoh tersebut. Lagi berkesan jika pakai sekali Premium Beautiful satu set.

Bagi yang bermasalah dengan period pulak, kalau senggugut.. Bulan pertama selepas ambil kotak permulaan tu akan rasa sakit berkurangan, sekiranya terus amalkan makan bulan ke 2, ke 3 dan seterusnya.. Sakit senggugut akan hilang.. Boleh stop makan atau teruskan.

Selain tu, ni kelebihan Pil atau Herba Maharani..

Kehebatan Herba Maharani:-
1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.

Testimoni Ifa sendiri yang dah hampir 5 tahun amalkan Pil Maharani ni, Ifa memang sarankan semua wanita untuk amalkan pil ni, tak kira tua atau muda, sudah berkahwin atau belum. Sebabnya, sebelum kahwin Ifa amalkan Pil Maharani, period jadi teratur, tak ada masalah senggugut dan keputihan. Ifa amalkan Pil Maharani dan Premium Beautiful, alhamdulillah mengandung! Memang tak amalkan apa-apa yang lain. Time berpantang Ifa amalkan jugak, jaundice baby cepat turun, badan tak letih, darah nifas keluar habis and badan rasa ringan. Lepas berpantang pun still amalkan, memang badan rasa bertenaga sangat. Paling best Pil Maharani ni bertindak sebagai milk booster Ifa. Serius banyak susu sampai bengkak setiap hari. Pakai pulak Premium Beautiful, memang susu melimpah ruah..

Kalau nak berkesan, kena amalkan selalu. Bukan makan sekotak terus nak kesannya ya. Salah tu... Banyak dah orang berjaya dengan Pil Maharani so kena amalkan. Herba wajib ni..


Sangat mudah utk sihat dan bahagiakan diri kita sebagai wanita…Harganya pun sangat berpatutan.. Maharani sekotak untuk sebulan… So kos yg diperlukan hanyalah RM98.00 sahaja.. 

Jika berminat,

SMS / Whatsapp / Telegram 
Efah Mustaffa
0134347079

Bagi yang ingin COD, boleh di sekitar Sungai Petani, Alor Setar, Jitra dan Perlis

Thanks for reading!

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...