Tuesday, 5 January 2016

NEW YEAR SALE for Marine Essence Series!

Hi there!
New Year Sale for Marine Essence Series kembali...
Sale ni valid from 6/1/2016 until 11/1/2016 saja tau..
Take note!

Memang wajib miliki set ni sebab Ifa sendiri guna kesemua produk Marine Essence. 

Here Ifa share sedikit sebab musabab wajib try Set Marine Essence ni..

==================================
KEBAIKAN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
==================================

❤️Mengurangkan strechmark selepas bersalin
❤️Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut dan seluruh badan
❤️Menghapuskan kulit kering dan kusam
❤️Mengatasi masalah muka yang berminyak
❤️Mengatasi masalah eczema, baby pun selamat guna
❤️Mengatasi masalah kulit kaki pecah
❤️Mengatasi masalah selulit
❤️Mengatasi masalah jerawat di badan
❤️Mengatasi masalah bau badan
❤️Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop atau campak
❤️Menghapuskan paut jerawat atau jeragat dimuka
❤️Melicinkan kulit muka
❤️Menghapuskan selulit atau ketuat

==================================
KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH
==================================

❤️Mencerahkan ketiak dan celah badan yang gelap
❤️Menghilangkan daki dan kesan gelap di leher, siku, lutut, buku lali dan semua pelipat di badan
❤️Mengurangkan dan membantu menghilangkan gatal badan
❤️Antara ubat terbaik untuk mengurangkan kesan radang eczema
❤️Mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
❤️Membantu mengurangkan masalah jerawat belakang badan
❤️Melembutkan kulit
❤️Mengurangkan strechmark selepas bersalin
❤️Menghapuskan kulit kering dan kusam
❤️Mengatasi masalah eczema, baby pun selamat guna
❤️Mengatasi masalah kulit kaki pecah
❤️Mengatasi masalah selulit
❤️Mengatasi masalah bau badan
❤️Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop atau campak

================================
KEBAIKAN MARINE ESSENCE SHAMPOO
================================

❤️Menghilangkan kelumumur dan kudis di kepala
❤️Merawat rambut berbuah
❤️Mengurangkan keguguran rambut
❤️Membantu melebatkan rambut
❤️Menguatkan akar rambut
❤️Melembutkan rambut
❤️Menyinarkan rambut dan nampak berkilat
❤️Menghilangkan masalah kulit kepala berkerak (yang biasa terjadi pada bayi)
❤️Mematikan kutu, melemahkan telur kutu
❤️Menyegarkan kulit kepala
❤️Mengurangkan kulit kepala berminyak
❤️Menghilangkan bau hapak dan kepap kepala akibat bertudung lebih 12 jam
❤️Meningkatkan keyakinan apabila berhadapan dengan orang ramai
❤️Bau harum dan wangi

==================================
KEBAIKAN MARINE ESSENCE TOOTHPASTE
===================================

❤️Mencegah kaviti gigi
❤️Mencegah masalah gusi
❤️Mencegah pertumbuhan plak
❤️Menguatkan enamel gigi yang lemah
Menanggalkan kotoran
❤️Mencegah nafas berbau
❤️Mencegah kerosakan gigi
❤️Selamat digunakan oleh kanak-kanak di bawah umur 6 tahun
❤️Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi
❤️Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi
❤️Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi
❤️Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah
❤️Menyegarkan nafas

Begitu sekali kebaikan dia. Sangat-sangat rugi akalu tak amalkan Set Marine Essence ni. Alang-alang jom grab satu set ketika sale ni. Nanti back to normal price. Rugi!!

Jom tengok sale yang tengah berlangsung. Untung banyak!!

Set 1 :
1 kotak Marine Essence Beauty Bar
1 botol Marine Essence Body Wash
1 botol Marine Essence Shampoo
1 unit Marine Essence Toothpaste

Harga asal : RM218
Harga Promosi : RM200!!
Jimat : RM18!!

Set 2 :
1 ketul Marine Essence Beauty Bar
1 botol Marine Essence Body Wash
1 botol Marine Essence Shampoo
1 unit Marine Essence Toothpaste

Harga asal : RM138
Harga Promosi : RM125!!
Jimat : RM13!!

Set 3 :
1 ketul Marine Essence Beauty Bar
1 botol Marine Essence Body Wash
1 botol Marine Essence Shampoo

Harga asal : RM116
Harga Promosi : RM105!!
Jimat : RM11!!

Set 4 :
1 kotak Marine Essence Beauty Bar
1 botol Marine Essence Body Wash atau
1 botol Marine Essence Shampoo

Harga asal : RM158
Harga Promosi : RM145!!
Jimat : RM13!!

Set 5 : 
1 botol Marine Essence Body Wash
1 botol Marine Essence Shampoo

Harga asal : RM82
Harga Promosi : RM70!!
Jimat : RM12!!



Set 6 : 
1 botol Marine Essence Body Wash
1 botol Marine Essence Shampoo
1 unit Marine Essence Toothpaste

Harga asal : RM98
Harga Promosi : RM90!!
Jimat : RM8!!

Penjimatan dari RM18 ke RM8.. Banyak kan...

Kalau berminat hantar whatsapp, telegram atau SMS seperti berikut :

ME <Set __> ke 0134347079

Special free gift menanti anda. Sale sehingga 11 Januari sahaja!

Setiap set belum include postage. Ni harga bagi postage setiap set :

Set 1 : RM10 (SM), RM15 (SS)
Set 2 : RM10 (SM), RM15 (SS)
Set 3 : RM10 (SM), RM15 (SS)
Set 4 : RM10 (SM), RM15 (SS)
Set 5 : RM7 (SM), RM10 (SS)
Set 6 : RM7 (SM), RM10 (SS)

Bagi yang nak COD pun boleh tapi bagi kawasan tertentu sahaja.

Sungai Petani : Bila-bila masa
Alor Setar, Jitra, Perlis : Pada masa tertentu yang dijanjikan.

Jom dapatkan Set Marine Essence dengan harga yang murah ni... 

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...