Sunday, 19 June 2016

▶Penjenamaan Semula Mineral Coffee ke Min Kaffe◀


Assalamualaikum.. Siapa sini pengemar Mineral Coffee keluaran Hai-O Marketing?

Saya salah sorang pengemar Mineral Coffee ni.. Memang serasi sangat coffee ni dengan Ifa.. Mana tak nya mineral coffee ni ja naikkan HB Ifa ketika pregnant tahun lepas. Yang bestnya mineral coffee ni selamat untuk wanita hamil ok.. So korang jangan ragu-ragu.. Untuk ibu berpantang, menyusu pun selamat uolls.. Siap susu bertambah lagi ada lah.. Kopi ni my milk booster and energy booster jugak.

Bulan depan May 2016, Mineral coffee dah tukar penjenamaan semula produk ni kepada Min Kaffe.

Tak kesah la penjenamaan baru ka apa.. Tapi yang pasti rasa coffee + garam buluh tu tetap lah sama. Yang tak sama adalah harganya ya.. Naik skit la dari harga sekarang. Coffee ni memang lain dari yang lain sebabnya bukan ada sebarang gula tau tapi ada garam buluh. Pelikkan.. tapi sedap tau.. Memang sesuai sangat kalo nak cergaskan badan setiap hari.. InsyaAllah dengan hanya 1 sachet saja buatkan korang cergas dan aktif sepanjang hari tau.

New look.. kotak sama jer cuma nama Mineral coffee dah bertukar ker Min Kaffe.. Rasa coffee dengan garam buluh tu tetap lah sama..

Sapa-sapa nak beli untuk mencuba Min Kaffe ni boleh roger Ifa ya.. pelbagai khasiat yang menarik dalam coffee ni.. korang tak cuba tak tahu.. kalo dah cuba boleh jatuh chenta tau... hehehe Ifa sendiri sehari boleh 2 sachet Ifa bantai minum.. hihihi. Time sahir wajib ambil.

Jom habiskan baki Ramdhan tahun ni dengan amalan berlipat kali ganda. Nak bertenaga confirm la kena minum Min Kaffe.

Psst.. siapa beli 6 PERCUMA 1 Cozuma Lipstik💄 tuuu...💋👄😍😍😍

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...