Monday, 26 December 2016

1001 Kegunaan Bioever Plus yang anda PATUT TAHU!

Assalamualaikum uolls!

Sihat ka? Efah harap semua sihat belaka, menjelang tahun baru ni kan. 

Take care ya!


Harini Efah nak share sikit berkenaan dengan Bioever plus. Dulu nama dia Bioever tapi sekarang dah dinaiktaraf ke Bioever Plus..

Bagi yang belum kenal dan belum tahu, Bioever ni sangat banyak function dia. Boleh dikatakan krim serbaguna..

Sebahagian kelebihan Bioever Plus


Antara Kelebihan #BioEverPlus:-

✔berfungsi ala ala "BOTOX" untuk seri wajah,
✔berfungsi sebagai "ANTISEPTIK" untuk luka,
✔berfungsi seperti "FISIOTERAPI" untuk saraf,
✔berfungsi macam ala ala "VIAGRA" untuk sang suami,
✔berfungsi macam "MANJAKANI" untuk isteri yang manja,


Untuk kakak adik:
✔cream ni cream awet muda. Kulit tegang lagi anjal gteww!!.

Untuk makcik pakcik:
✔elok sapu bila lenguh-lenguh. Sekejap je dah ok. 

Untuk anak-anak:
✔bila selsema, batuk, asma; sapu sikit je. In Sha Allah ok

Untuk yang ekzema:

✔sila lah sapu juga ya... 

Untuk Cik Abang:
✔boleh juga guna cream ni kalau kena angin pasang
✔Mati puncuk pun bole
✔Hubungan Intim

Ni secara kasar ja tau. Kegunaan dia banyak lagi!

1. Masalah saraf pesakit STROK
Pulih dengan cepat selepas massage menggunakan Krim BIO EVER PLUS. Molekul krim yang halus, lebih kecil daripada molekul air, membolehkan krim diserap ke dalam kulit dan terus ke bahagian saraf, Mengembangkan dan mengaktifkan semula saraf-saraf yg dah tersumbat, saraf lemah atau saraf yang terlalu sempit.


2. Membantu pesakit ASTHMA (alternative)
Asma terjadi disebabkan saluran pernafasan semakin sempit, sapu dari bahu ke bawah dada yang sememangnya menyerap dengan pantas melegakan otot & saraf, membantu otot relax & membuka semula saluran pernafasan.


3. MengHANGATkan hubungan intim suami isteri
Seperti yang kita tahu zaman sekarang ni, suami isteri bekerja dan masing-masing pulang kepenatan. KRIM Bio Ever Plus ni boleh membantu pasangan menaikkan syawat a.k.a mood keinginan untuk bersama, bagi perempuan ibarat malam anda seperti "malam pertama". Bagi sang suami ibarat kepuasan berganda. Hahaha... 

Ye la kadang-kadang bila husband minta isteri malas nak layan la sebab terlalu penat. So bagi wanita yang berstatus isteri boleh la sapu di tempat sepatutnya. Macam tu jugak dengan sang suami. Sapa yang dah guna uolls akan tau kehebatan Krim Bio Ever Plus ni. Ahaksss...


4. Suami EXTRA & GAGAH PERKASA... Opsssss!!! 
Sapu di pangkal peha kiri kanan & di bawah "senjatanya". Lepas beberapa minit siap sedia untuk kebahagiaan & kepuasan berganda.
(Bab ni kalau nak details, whatsapp Efah ya. Senang nak cita)


TAMBAH KEMANISAN & KELAINAN SEKALI SEKALA,
TAMBAH KEPUASAN DI HATI SUAMI,
TAMBAH SENYUMAN MANIS DI WAJAH ISTERI,
TAMBAH KEBAHAGIAN DALAM RUMAHTANGGA,
EXTRA LONG, EXTRA SIZE, EXTRA TIME.


SEX : Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30 minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – untuk tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.
Kesan : memanjangkan, membesar dan tahan lama.

5. Membantu membangkitkan ghairah isteri yang selalu kepenatan
Kadang-kadang bila nak bersama isteri tak dak mood, kepenatan akibat seharian bekerja dengan kerja di office yang bertimbun-timbun setiap hari, sambung pulak urusan rumahtangga ditambah pula dengan menguruskan anak-anak & kerja rumah yang tak pernah habis. Mood semakin hilang, lena tidak lagi senada & seirama. But don't worry Bio Ever Plus membantu menyelesaikan masalah anda. Sapu je KRIM Bio Ever Plus di pangkal peha kiri kanan (dibahagian dalam peha ye) & bahagian ari-ari (peranakan) dapat mengetatkn otot vagina, mood berganda, sedia berdansa.


SEX : Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif.
Kesan : membersih dan menguatkan rahim, memantap, mengetat dan menjadikan isteri lebih sensiti.  Sapu tiap-tiap hari selepas mandi 2 kali sehari

6. Membantu pesakit lelaki diabetes yang hilang kejantanannya
Hanya sapu pangkal peha kiri kanan & senjata nya, dalam beberapa minit mengubah segalanya. Otot jadi tegang, mood & semangat extra.

Ni antara testimoni Krim Bioever atau Botox Moden yang sangat famous sekarang ni!

Breast tegang, perut kempis dan strechmark hilang asbab Bioever Plus. Wah!

Tegang dan tegang. Pompuan mesti suka bab tegang yang dah kendur ni..

Lenguh badan pun boleh hilang dengan BEP ni!

Asthma pun boleh elok sket dengan sapu krim Bioever Plus

Selsema dan kahak hilang asbab Bioever Plus

Bacaan tiriod menurun dan tiroid mengecil asbab Bioever Plus

Sakit belakang hilang lepas sapu Bioever Plus

Bagi yang berminat, boleh terus contact Efah ya.

Berminat menjadi ahli dan dapat beli Bioever Plus dengan harga yang lebih murah. Jimat RM4x!

Dengan hanya menjadi ahli (pendaftaran RM50), anda berhak mendapat 10-20% diskaun di atas oembelian semua produk Sahajidah Hai O Marketing Sdn Bhd.

Tak semestinya kena jual, untuk kegunaan sendiri pun boleh. Lebih jimat dan murah!!

Efah Mustaffa
013.4347079
Email : efahmustaffa@gmail.com | FB : Efah Mustaffa | IG : @efahmustaffa

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...