Sunday, 16 April 2017

Kutu Premium Beautiful Korset

Assalamualaikum. Hye uolls... Lama bebenor Efah tak hupdate blog kan. Seriously skang ni sangat la busy sampai blog ni dah bersawang sangat dah!

Walaupun dah lama tak bersiaran di blog, tapi setia bersiaran di facebook dan Instagram. So ramai yang tanya tentang Premium Beautiful sebab ramai sangat yang nak grab. Since dah nak raya tak lama lagi kan..

So kat sini Efah nak reveal sket plan best yang tengah Efah offer iaitu KUTU PREMIUM BEAUTIFUL. Ni syarat dan termanya :
  • Sebulan RM200
  • Selama 12 bulan
  • Payment sebelum 30hb setiap bulan
  • Bermula pada Mei 2017 sehingga April 2018
  • Cabutan akan dibuat untuk menentukan giliran masing-masing (Bergantung pada luck masing-masing ya)
  • Paling best uolls akan dapat rebate RM150 dan jimat sehingga RM400!


So kat sini Efah kenapa setiap Wanita Perlu pakai PREMIUM BEAUTIFUL. Jom baca ....

SEMUA wanita perlukan paling kurang satu set Premium Beautiful dan pakailah Premium Beautiful dari umur muda. Wanita ni ada beberapa fasa dalam hidup - remaja, bujang, berkahwin, mempunyai anak, umur tua. Kebiasaannya, umur remaja dan bujang tidak ramai wanita yang ada masalah kesihatan dan kegemukan. Bermula mengandung, mulalah tubuh badan nampak 'berisi', lagi-lagi bila anak sudah lebih daripada seorang. Mengapa tunggu begitu lama untuk menjaga badan? Mengapa tidak daripada awal-awal lagi ambil langkah-langkah pencegahan? 

Apabila umur semakin meningkat, tapi amat kurang bersenam, lemak-lemak semakin bertambah. Beberapa tempat yang selalunya lemak berkumpul:
  1. Bahagian belakang badan
  2. Lengan
  3. Perut
  4. Pinggul
  5. Paha

Lemak-lemak yang berkumpul di bahagian-bahagian berkenaan, jika dibiarkan akan menjadi 'menggelebeh'. Mengapa biarkan menjadi semakin teruk dan tidak ambil tindakan dari sekarang?



Bagaimana Premium Beautiful Membantu?


Premium Beautiful direka khas untuk tangani masalah lemak-lemak berlebihan pada tubuh badan seorang perempuan. Tiga 'piece' Premium Beautiful iaitu :-

1. Long Bra
2. Long Girdle
3. Waist Nipper
Dengan cara yang betul memakai Long Bra, lemak-lemak berlebihan di bahagian belakang dan bahagian bawah ketiak akan ditarik ke depan ke dalam cup. Oleh itu, bahagian belakang akan menjadi lebih 'flat'. Selain itu, Long Bra akan juga akan membentuk payudara pemakainya.

Long Girdle akan menarik lemak di bahagian paha ke bahagian punggung, selain membentuk paha yang lebih anjal. Memang takkan nampak lagi lebihan-lebihan lemak pada bahagian paha.

Waist Nipper yang dipakai dengan betul akan mengemaskan badan pada bahagian perut dan pinggang. Selepas memakai Waist Nipper sememangnya serta-merta perut akan kelihatan 'flat'.

YANG PALING PENTING, apabila Premium Beautiful dipakai secara konsisten dalam jangka panjang, lemak-lemak yang sebelum ini 'menggelebeh' akan menjadi kejap. Sebab itu, badan pemakai Premium Beautiful yang konsisten akan nampak lebih kemas walaupun semasa tidak memakainya.

Tubuh badan kita nak pakai lama, jagalah dari awal. Bukan setakat muka sahaja perlu cantik tapi, tubuh badan juga perlu nampak cantik.

'Invest' untuk badan anda sebab ia adalah aset yang tidak ternilai harganya.

Here, Efah share some of the testimoni.

















Premium Beautiful adalah investment terbaik.

Jika berminat, contact ya

Efah Mustaffa
0134347079





AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...