Sunday, 23 April 2017

Mengandung dengan HANYA Sekotak Pil Maharani!

Harini Efah happy ya amat sebab dapat feedback dari customer Efah.

Apakah???

Yeay!! Salah seorang customer Efah pregnant lagi asbab Pil Maharani! Yang bestnya dia pregnant lepas consume sekotak ja. Sebelum ni ada jugak seorang customer yang pregnant lepas makan sekotak. 

Ok, meh Efah cerita sket details customer Efah ni ya..


Allahuakbar..
Tak tau nak gambarkan macam mana happynya Efah sebab dapat bantu customer Efah ni. Sebabnya dia dah 2 tahun menunng dan TTC.

Doktor siap sahkan yang dia mustahil nak pregnant sebab telur dia kecik, 10mm saja. Tapi siapa la doktor kan. Kalau kita usaha dan doa sungguh-sungguh mintak dekat Allah, sure dia akan mabul. Yang penting kita percaya saja.

Dengan kuasa Allah. Dengan izin Allah, hanya dengan sekotak Pil Maharani, dia pregnant. 
Syukur alhamdulillah. Doakan customer Efah dan kandungan dia selamat sampai bersalin. Aamiin..
Best sangat bila tengok stok penuh bonet macam ni. Sat ja dah licin tau. Hebat penangan Pil Maharani. Tapi jangan risau sebab Efah sentiasa ada ready stock!

Nak tau apa yang best dengan Pil Maharani ni??

Pil atau herba Maharani membantu ni akan membantu mengawalatur peredaran haid supaya menjadi tetap dan menguatkan badan. Jadi, ia menambahkan peluang untuk mengandung.

Kebaikan Herba Maharani
  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme
Keberkesanan
  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.
Efah share bukan untuk menjual semata tau. Tapi memang niat kot dapat bantu sesiapa yang nak dapatkan baby. Sebab Efah TTC jugak dulu. Dekat setahun 7 bln jugak.

Faham perasaan sesiapa yang stress orang dok tanya bab bila nak ada baby tu. Tapi #PilMaharani bukan jaminan confirm boleh pregnant. Cuma ikhtiar untuk sesiapa nak pregnant. Tak salah kalu usaha kan.

Tapi dengan maharani kalau tak pregnant pun, anda akan rasa kesan lain yang sangat best. Lagi-lagi kalau konsisten, jangn on off. Dapat keistimewaan lain. Badan ringan, keputihan boleh hilang.

Semoga Pil Maharani ni bermanfaat bagi yang memerlukan. Efah pun consume sejak sebelum kawen sampai pantang dan masih consume. Memang best. Sebulan sekotak ja.

Kalau sesiapa nak cuba, boleh contact Efah. 
COD untuk Perlis, Jitra, Alor Setar, Sungai Petani dan Penang. Tapi contact ja Efah sebab agen Efah seluruh Malaysia. Able to COD where ever you live.

Efah Mustaffa
013-4347079

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...