Wednesday, 25 October 2017

Projek RM1000 Sehari by MMG

RM1000 sale Sehari!! Bisnes mudah dan senang bersama MMG!

Fenomena baru dalam Team MMG. Memang hebat memang luarbiasa.. Hebat sangat bagi yang tahu cara yang betul dan betul-betul buat..

Agak-agak kenapa eh Efah cakap camtu???

Yela, cer bayangkan... 
Kalau sehari buat RM1000, sebulan dah berapa??
kalau achieve ni, sure dah dapat pangkat pertama dengan 21% bonus iaitu pangkat Sale Manager.

Hebat tak uolls. Yang lagi best sebab boleh dapat bonus RM500 ke RM1000 tuuuu.

 Bagi yang bekerja danbuat bisnes ni secara parttime, uolls dah dapat extra RM500, agak-agak apa yang boleh buat? Banyak kann. Pampers anak boleh beli, cover duit minyak or tol. Kalau dah cukup semua, boleh buat simpanan lagi!

Bagi yang tak bekerja macam Efah ni yang surirumah bekerjaya tau. Hehehe. So surirumah pun boleh dapat income dan siap ada PAYSLIP lagi. Class tak uolls ada payslip? Tak buat beli kereta or rumah pun boleh tau..






Cer tengok, Efah hari-hari restock untuk Projek RM1000 Sehari ni. Memang melampau betul hasil dia..







Mana tak melampaunya, sebab bukan Efah sorang on projek ni tapi sekali dengan business partner Efah satu Malaysia. Nama ja RM1000 sehari tapi kebanyakan dan selalunya melebih-lebih. Anak bisnes Efah ni ada yang buat RM2,000 dan lebih lagi..


Tengok la leader MMG ni melebih sampai RM10,000 lebih tuuuuu...

Paling best Bisnes MMG ni sebab kami buat secara berjemaah. Kami sama-sama buat dan sama-sama dapat. Leaders sentiasa bagi yang terbaik dan nak semua anak bisnes pun dapat hasil yang sama. Bukan sorang ja rasa.

Bisnes yang paling mudah dan senang nak buat..

Bagi sesiapa yang nak jugak dapat extra income at least RM500-RM1000 sebulan, contact Efah. In Shaa Allah Efah akan tunjuk caranya dengan #Projek RM1000Sehari ni..

CDM Efah Mustaffa
0134347079



AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...