Friday, 8 April 2011

Celgynic
60 tablets x 0.30g = RM57.80
240 tablets x 0.30g = RM231.00

Meransang Tenaga
Diformulasi berasaskan Lesitin yang membentuk membran sel badan manusia dan herba tradisional Cina lain bernilai tinggi. Pengambilan berterusan dapat:
  • memperbaiki, memperbaharui dan menyusun semula membran sel organ badan untuk memudahkan penyerapan nutrien dan oksigen lalu menguatkan kesihatan serta tenaga sel badan
  • mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf, memperbaiki daya ingatan
  • mencegah keguguran rambut, awet muda dan menyerlahkan kejelitaan
  • merendahkan tahap kolesterol, tekanan darah dan melancarkan peredaran darah
Lesitin:
  • didapati dalam kuning telur dan kacang soya, mengandungi fosforus
  • komponen utama membran sel otak, saraf dan kulit badan manusia
  • membantu mencegah pengumpulan lemak dalam badan
Ia tidak mengandungi apa juga bahan racun dan boleh diambil oleh sesiapa saja.

Cara Pengambilan: 2 kali sehari selepas makan dan diambil pada waktu pagi dan waktu malam. Setiap kali 2-4 biji. Sebaiknya disimpan ditempat sejuk (peti sejuk)


Boon Hock says: 
January 22nd, 2007 at 2:22 pm

Saya berumur 50 tahun, saya telah menjalankan pemeriksaan badan baru-baru ini dan mengetahui bahawa kolesterol saya amat tinggi dan menghadapi tekanan darah tinggi pertama (tekanan darah 150/95), apakah yang harus saya lakukan?

Physician answers:

Anda boleh mengatasi masalah ini dengan menukar gaya makan anda, kurang mengambil makanan yang berkolesterol tinggi, seperti daging, visera haiwan, makanan laut (kecuali ikan) dan sebagainya. Banyak mengambil sayur-sayuran dan buah-buahan. Cara masakan harus kurang garam dan minyak. Selain itu, mengamalkan buang air besar setiap hari (langkah-langkah yang penting untuk mengurangkan tekanan darah tinggi). Pelbagai produk penjagaan kesihatan Hai-O dapat membantu situasi anda:

Celgynic
Ramuan utama ialah Lecitin yang boleh mencair kolesterol dalam kandungan darah, mengelakkan saluran darah daripada tersumbat, melancarkan sistem peredaran darah dan seterunya menurun tekanan darah.

Hai-O Organic Spirulina
kaya dengan nutrisi yang lengkap, termasuk vitamin-vitamin dan bahan-bahan mineral. Ia juga kaya dengan fiber dan pigmen tumbuh-tumbuhan yang membantu melegakan masalah sembelit, membersihkan kolon dan membantu dalam pembuangan toksin, ia juga berkesan menghalang penyerapan lelemak dan kanji yang berlebihan.

Eraiyz Says:
December 4th, 2007 at 2:41 pm

hi doc,
Saya sdh 10 thn bkahwin tapi belum mempunyai anak. Period saya teratur adalah sakit ketika period. saya sdh bjumpa dr pakar masalah saya dan suami ialah kesuburan. macam2 ubat sdh d cuba. Saya ada membeli Te Zhi Bai Feng Wan adakah iany sesuai tuk saya cara makannya adakah 25 biji 2 kali sehari. beri nasihat …. thank you

Salam,
1.Untuk membantu masalah kesuburan, suami anda dinasihatkan untuk mengambil Hai-O Euryco dan Celgynic pada masa yang sama. Anda pula dinasihatkan untuk mengambil Te Zhi Bai Feng Wan.

2.Celgynic boleh membantu menguatkan ginjal dan pinggang suami anda. Cara pengambilan adalah:
(a)Euryco : 2 biji pada pagi dan malam
(b)Celgynic : 2 biji pada pagi dan malam

3.Cara makan Bai Feng Wan adalah 1 biji bola kuning (mengandungi 50 biji kecil di dalamnya) sehari, dan makan selama 6 hari selepas period.
4.Walau bagaimanapun, sekiranya anda rasa ‘panas’ (heaty) selepas makan, anda boleh makan mengikut cara yang berikut:
(a)25 biji sehari dan makan selama 6 hari
(b)50 biji sehari dan makan selama 6 hari. Minum air yang banyak ataupun anda boleh minum air garam
(c)Jika rasa sakit period, anda boleh makan 25 biji sehingga period datang
5.Kegemukan juga akan mengakibatkan ketidakhamilan. Anda dinasihatkan untuk mengurangkan berat badan dengan memakai Premium Beautiful jika mempunyai masalah ini.
6.Mengikut keadaan individu, biasanya kesan produk penjagaan kesihatan dapat dirasai selepas 2-3 bulan dan melegakan sakit period anda.

No comments:

Post a Comment

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...