Monday, 11 April 2011

♥ PB vs Slimming Center


Hi beautiful readers,


Hari ni ifa nak kongsikan perbandingan antara pemakaian Prmeium Beautiful [PB] dan perkhidmatan Slimming Center. 


Tidak dinafikan, perkhidmatan yang disediakan di SC berkelas tinggi dan pastinya memerlukan pelaburan yang besar! Malah ada juga kes di mana pengguna tidak berpuas hati dengan perkhidmatan hinggakan menyaman pusat kecantikan.
Mari kita baca perbandingan ini dan renung-renungkanlah... (^_^)


Premium Beautiful
Slimming Center


PB fokus pada dua matlamat utama iaitu KECANTIKAN [30%] dan KESIHATAN [70%].


Pemakai akan mendapat 100% kombinasi sihat, cergas dan lansing cantik bersama PB!Perkhidmatan SC hanya fokus kepada SLIMMING sahaja, tidak menjurus kearah kesihatan seperti membantu masalah kesihatan wanita sperti sengugut, tulang belakang dan sebagainya. 


Hasilnya dapat dilihat serta merta apabila pemakai mengenakan PB, ia akan menampakkan BODY SHAPE pemakai dan akan rasa MANTAP dan YAKIN!Dah selesai sesi rawatan, akan dilihat/ rasa perubahan..


Pelaburan/belian hanya SEKALI SEUMUR HIDUP!! Warranty pun seumur hidup. 

Ulangan rawatan berkali-kali mengikut sesi yg ditetapkan. Meaning, kalau lepas rawatan berat naik, kena keluar lagik perbelanjaan..


Rawatan kecantikan dan kesihatan dilakukan setiap hari (tanpa sedar) kerana pemakai mengenakan PB selama 8 jam sehari..Rawatan kecantikan (sahaja) hanya dirasai bila pergi ke SC.


Tidak perlu DIET!! 
Pemakaian PB secara automatik akan mengawal pengambilan makanan/selera pemakai! Secara tidak langsung, menjadikan portion dalam perut semakin kecil dan pengambilan makanan automatik kurang. Terlampau banyak pantang larang kerana ia majoriti berkhidmat as perunding. Jadual pemakanan amat ketat! Dan disebabkan dah keluarkan kos mahal, mestila nak kena ikut kan.. 


PB mampu membakar 900 kalori sekadar dengan pemakaian selama satu jam! Jika berlari 30 minit pun hanya membakar 350 kalori!Kalori hanya dibakar semasa pelanggan menjalani rawatan di SC sahaja... 


Produk ini produk ABANG SAYANG!
Mencantikkan (body curve), menyihatkan, merapatkan, memantapkan, dan menggembirakan!!! PERCAYALAH!!Belum lagi dengar orang kata hasil SC ni "ABANG SAYANG". Itu antara 'rahsia kehebatan' PB yang sha kongsikan untuk renungan. Pastinya kita as wanita, isteri dan ibu akan membuat pilihan BIJAK yang MENGUNTUNGKAN!! 


Berminat? 
Blh hubungi ifa di 012-4390989 or email luz.hafe@gmail.com, or bln PM di Facebook dan ifa akan hubungi anda segera!

No comments:

Post a Comment

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...