Saturday, 2 April 2011

Premium Beautiful- membantu anda untuk mendapatkan anakQ-nak bertanya adakah boleh menggunakan Premium Beautiful ini untuk proses mendapatkan ank..tlh 1 thn berkahwin tp blm dikurniakan ank.. Puan Nida

____________________________________


A- Ya...Bagaimana Premium Beautiful berfungsi ?
1)Ia tanpa sedar semasa memakainya dia menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil.

2)Fir didalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabil kan hormon anda secara semulajadi.

_____________________________________________

* Client saya memang ramai yang terbukti telah mengandung, setelah mengamalkan Premium Beautiful & digalakkan disusuli dengan pemakanan Pil maharani . Tidak salah saya nyatakan siapa, hanya sekadar berkongsi maklumat. Contohnya:
1) Kak Nani dari Kelana jaya -sudah berkahwin hampir 15tahun, sebulan mengamalkan, telah mendapati dirinya hamil. Kini anaknya sudah berusia 3 tahun.
2) Masalwa dari Ampang, 5tahun hidup suami-isteri sunyi tanpa tangisan anak, mengamalkan set Premium Beautiful & maharani, tidak sampai 2 bulan, disahkan hamil.
3) Yuhaniz Bukit Jalil, hati sudah gelisah tidak jua mengandung walaupun sudah berkahwin hampir setahun. Selepas mengamalkan set ini , Ini message beliau kepada saya "Emma, alhamdullillah skrg sy dah pregnent dlm 3 buln dah. Slps 1bulan pakai PB gak aa pregnent, sbb sy pakai ms hbis period, next month tu,dh lekat..yey!!-i masa pakai PB kan dah 10bulan kahwin..:)) "


~Ini saja yang sempat saya kongsikan masih ramai lagi sebenarnya..Sesiapa yang 'berhajat'..sila YM/sms saya untuk mendapatkan konsultansi PERCUMA dari saya. Kami mempunyai track record dan testimoni (genuine) yang boleh dikongsi bersama.

"Zuriat adalah Hadiah tidak ternilai.."

No comments:

Post a Comment

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...