Friday, 30 November 2012

Special Class GLAM - Social Entrepreneur

Semalam Ifa berkesempatan untuk menghadirkan diri ke kelas di GLAM.. walaupun baru sampai ja kampung (Perlis), Isnin yang lepas..itu bukan sebab Ifa tidak perlu hadiri majlis ilmu ni..Sebab alasan memang semua logik tapi kita perlu cari jalan kalau hendak berjaya...
Tambahan pula tajuk yang akan dikongsikan sangat menarik dan pertama kali tajuk ini dibentangkan di GLAM.. So sangat rugi kalau tidak datang right...Tajuk for the night is 'Social Entrepreneur' yang dibentangkan oleh CDM Razali Zain and '2013 & Beyond' oleh CDM Hanis Haizi sendiri.. Kedua-dua mereka adalah pencetus kepada GLAM..


The top leaders!!

They have a brilliant idea right??
In the class, we did not to pay anything...just pay it with our time.. kalau hendak dibandingkan dengan kelas social marketing yang perlu bayar untuk satu masa.. Untung right to be in the "Green Leaders Group"... Sentiasa cuba beri yang terbaik kepada semua ahlinya..

DDM Effa is the MC of the night...CDM Razali Zain the speaker of "Social Entrepreneur".. Sangat senang untuk buat bisnes online ini.. Di GLAM, semua rahsia dibongkarkan..setiap inci dan sudut, CDM Raz kongsikan dengan semua..sebab leaders hendak semua rakan kongsi berjaya bersama.. bukan seorang diri..


CDM Razali Zain
CDM Hanis Haizi sudah tetapkan tarikh dan target untuk semua business partners capai dalam tajuk "2013 & Beyond"..Diamond Night bakal tiba sekali lagi pada March 2013.. semestinya ingin naik ke pentas lagi bersama rakan kongsi!! Senangkan hendak jadi kalau kita ada timelines untuk capai sesuatu pangkat dan income.. bukan buat apa kita suka.. tapi buat apa yang perlu..


CDM Hanis Haizi
Last sekali adalah testimonial from 2 CDM yang kaut 3 award sekaligus dalam Diamond Night yang lepas. Mereka ialah CDM Naa Kamarudin dan my direct leader CDM Adibah Karimah. Memang impak yang lain dari lain kalau naik pentas 3 kali sekaligus tapi semua tu tak mustahil sebab my leader sudah buktikan...just percaya pada diri dan mulakan langkah pertama..


CDM Adibah Karimah

Lepas kelas, stay dengan CDM Adibah for business strategy and semak semua progress untuk November.. Stay until early morning but i love it!!So lets be part of the great group... GREEN LEADERS GROUP!!!Call / SMS / Whatsapp
Efah Mustaffa
013-4347079No comments:

Post a Comment

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...