Monday, 4 February 2013

Testimonial Bio Velocity Sleepmate | Lumpuh Akibat KemalanganAssalamualaikum and salam sejahtera readers.. 

Today Ifa hendak share satu testimonial mengenai "Bio Velocity Sleepmate".. Tak sangka nampak macam biasa ja benda ini tapi bawa kesan luar biasa kepada pengguna.. Boleh digunakan oleh semua golongan tak kira lelaki atau perempua, tua atau muda.. 

Here Sarjan Tarmizi, berumur 51 tahun dari Kuala Kangsar

Dia lumpuh akibat dari kemalangan yang terjadi padanya..Beliau mengalami kemalangan jalan raya yang teruk pada 1 Oktober 2012 yang menyebabkan dia lumpuh dan tidak bermaya yang menyebabkan dia tidak boleh menggerakkan anggota badannya dari bahagian pinggang ke bawah. Beliau telah disahkan dan dikategorikan sebagai Orang Kelainan Upaya iaitu dalam kategori Kelainan Upaya Fizikal disebabkan mengalami kecederaan saraf tunjang iaitu Traumatic Spinal Cord Injury yang menyebabkan dia tidak lemah bahagian badan dan kaki.

Setelah menggunakan Bio Velocity Sleepmate selama dua hari dia mampu untuk duduk kembali. Selepas 11 hari, dia boleh duduk sendiri dan selapas 25 hari dia mampu menggunakan tongkat dan bergerak secara berdikari. Ini adalah salah satu keajaiban dan kelebihan yang ada pada Bio Velocity sleepmate.. Kita mampu usaha, hanya Allah yang akan menentukannya...Allah suka jika hamba-Nya berusaha... Usaha tanpa jemu akan dikurniakan kejayaan..

For more info about this miracle Bio Velocity Sleepmate, boleh contac Ifa..

Efah Mustaffa
013-4347079
luz.hafe@gmail.com


1 comment:

  1. info yang bermanfaat....
    i follow,,,folback ok...!!

    ReplyDelete

AlsO sEE thIs pOst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...